Open trouwavond Kasteel Ophemert

28 december 2018

Bezoek ons prachtige kasteel

Schrijf je in voor de Betuwse open trouwavond kasteel Ophemert en ontvang bij reservering voor jullie huwelijk op kasteel Ophemert een heerlijk Rituals Pakket.

28 december 2018

Maak kennis met ons

Tijdens de Betuwse open trouwavond kasteel Ophemert  kunnen jullie tussen 19.30 en 22.00 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij ons een kijkje komen nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

De trouw- en feestlocatie kasteel Ophemert vormt het onvergetelijke decor van jullie grote dag. In samenwerking met de Gemeente Neerijnen zullen er o.a. diverse Trouwambtenaren van de Gemeente Neerijnen aanwezig zijn, waar jullie dan al mee kunnen kennismaken. Ook zal er o.a. een Weddingplanner, Bruidsfotograaf, Bruidsbloemen, Babs van de Gemeente Neerijnen, Kapper & Visagiste, Trouwauto, Muziek , Juwelier aanwezig zijn en onze cateraar zal u verwennen met diverse heerlijke hapjes en drankjes.

Bekijk ons op Facebook

“Het leek ons een uitgelezen kans om op een vrijblijvende manier kasteel Ophemert te zien. We dachten ons alleen te oriënteren, maar we vonden meteen al de passende locatie!”

Anna

“Wij vinden het prettig om de trouwlocatie eerst te bekijken om de sfeer te proeven. Het is een unieke kans om de locatie te zien zoals ze zijn tijdens een bruiloft. Dat geeft toch dat extraatje qua sfeer.” 

Johan

“Wij doen mee om de locatie aangekleed te zien en vanwege de efficiëntie, dat je de locatie in de avond na je werk kan bezoeken.”

Chantal

Kasteel Ophemert

maakt dromen mogelijk

Kasteel Ophemert

Dreef 2
4061 BL Ophemert

+31(0)6 162 104 10
kasteelophemert@gmail.com

Meld je aan

We verwelkomen u graag geheel vrijblijvend op onze trouwavond. Ontdek ons kasteel en het unieke van trouwen in de Betuwe.

© Copyright - Kasteel Ophemert